16.03.2020

Informatie COVID-19

Informatie COVID-19

Informatie COVID-19

Bericht voor onze klanten en bezoekers

We willen u graag informeren over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus (COVID-19). Zolang dit is toegestaan en mogelijk is, werken wij door. En waar dat kan doen we dat vanuit huis.
Vanzelfsprekend nemen wij, uw en onze gezondheid zeer serieus.

Medewerkers met klachten blijven volgens voorschrift thuis totdat zij volledig hersteld zijn. Als iemand in het huishouden van de medewerker klachten heeft die erger zijn dan milde klachten, blijft iedereen in het huishouden thuis. Onze medewerker gaat pas naar buiten wanneer het hele gezin 24 uur koortsvrij is, en geen andere klachten vertoont (zoals hoesten, neusverkouden, keelpijn).

Komt een van onze medewerkers bij u op bezoek, of komt u bij ons, dan werken wij (in elk geval t/m 6 april en tenzij anders gecommuniceerd) volgens de onderstaande regels:

We nemen vooraf telefonisch contact met u op.

In overleg met u bekijken we of de afspraak ook telefonisch of een andere manier kan plaatsvinden.

Als de afspraak toch op locatie moet plaatsvinden, dan vragen we om het volgende:   

​We houden minimaal 1,5 meter afstand.

We wassen onze handen voor en na afloop van het bezoek.

Geen van de aanwezigen vertoont klachten die duiden op griep en/of verkoudheid.

We vermijden groepen tijdens lunch of koffiepauzes.

Voor het maken van een serviceafspraak verzoeken wij u om te bellen. Wij werken op dit moment uitsluitend op afspraak. Voor de onderdelenvoorziening geldt hetzelfde, we leggen de onderdelen graag voor u klaar.
Trekkers en machines brengen is geen probleem, maar wel uitsluitend op aanwijzingen van onze medewerkers, ook we verzoeken u er niet op te wachten. Om zoveel mogelijk contact te vermijden.

Hoewel wij veel onderdelen op voorraad hebben kan het zijn dat er de komende tijd een tekort ontstaat door zaken waar wij geen invloed op hebben.

Als er nog extra regels gelden bij uw bedrijf, dan horen wij deze graag. Wij zullen deze uiteraard naleven. Zo hopen we u van dienst te blijven zoals u van ons gewend bent.

Terug