Werkplaats

Goede service is belangrijk!

Daarom hecht Landtech Tijnje veel waarde aan aandacht voor trainingen van onze service-monteurs. Elk jaar zijn er voor onze medewerkers cursussen, waar zij zowel in theorie als in praktijk alles leren over de nieuwste machines.

Het gebruik van originele onderdelen en deskundig onderhoud zorgt voor optimale machineprestaties. Onze onderdelen en hoogwaardige componenten worden geproduceerd volgens de modernste productiemethodes en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

Gebruik ons uitgebreide productaanbod voor 100% betrouwbaarheid. Wij informeren u graag over de voordelen van originele onderdelen en deskundig en preventief onderhoud.

Snelle en goede service - waar en wanneer nodig

Wanneer er een storing optreedt of er een reparatie moet worden uitgevoerd aan uw machine, staat ons team van service-monteurs voor u klaar om de u vertrouwde service te garanderen.
Goed opgeleid personeel en goed uitgeruste servicewagens zijn slechts enkele van de factoren die ervoor zorgen dat uw machine kan blijven draaien.

Bedrijfszekerheid gegarandeerd - regelmatig onderhoud

Oogstmachines worden blootgesteld aan continue hoge belasting tijdens het oogstseizoen. Om de aanhoudend hoge capaciteit en betrouwbaarheid van uw machine te garanderen, dient periodiek onderhoud plaats te vinden en dienen de slijtdelen op tijd te worden vervangen.
Bij de jaarlijkse winterinspectie wordt uw machine gecontroleerd op slijtage en eventuele verborgen gebreken.