Ego

EGO is een bedrijf vol innovatie. Zij maken deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Zij verleggen al vanaf het prille begin voortdurend de grenzen van de draadloze technologie. Vandaag de dag zijn zij een van 's werelds grootste producenten van gereedschap. Zij brengen elk jaar meer dan 10 miljoen van onze producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen

ALLE KRACHT VAN BENZINE 

ZONDER DE BENZINE

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom geloven wij dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren.

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Ons systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu's die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.

Voor meer info en alle producten klik op het logo.

Ego logo