Beco

WAAROM BECO TRANSPORT?

  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie

SUPER LANDBOUWKIPWAGENS

Kipwagens ontwikkeld dóór de praktijk, voor de praktijk

BECO SUPER landbouwkipwagens zijn toonaangevend als het gaat om transport van landbouwproducten in de breedste zin van het woord. Bij BECO begrijpen wij maar al te goed dat onze SUPER landbouwkipper bij onze klanten onderdeel van een belangrijk logistiek proces uitmaakt. Daarom onderhouden wij zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de gebruiksfase nauwe contacten met onze dealers en eindgebruikers van de landbouwkipper. Zo blijven wij trouw aan ons gedachtengoed: "Beco ontwikkelt kippers dóór de praktijk, voor de praktijk. Dit doen we inmiddels al meer dan 40 jaar, naar volle tevredenheid van onze wereldwijde klantenkring. 

De Beco kipwagens: doordacht en duurzaam

De SUPER landbouwkipwagens zijn opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Dit staat garant voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en lange levensduur van de kipwagens. Dus kiest u voor een BECO SUPER dan kiest u voor de best mogelijke investering. Op korte of voor de lange termijn. 

MAXXIM GRONDVERZETKIPWAGENS

Doordacht & duurzaam: dát is BECO

BECO MAXXIM grondverzetkipwagens vormen de absolute top in de markt voor transport van zware bouwmaterialen. Ruim veertig jaar geleden begonnen wij als één van de eerste fabrikanten met de ontwikkeling en productie van grondverzetkipwagens. Ons gedachtengoed van toen duurt onverminderd voort: wij ontwikkelen kipwagens dóór de praktijk, voor de praktijk. Hiertoe onderhouden wij nauwe banden met onze klanten en dealerbedrijven. Zodoende vormt ieder MAXXIM model een unieke samensmelting van doordachte en duurzame elementen. Dit draagt voor uw onderneming bij aan maximale prestaties bij minimale gebruikskosten, gedurende de lange levensduur. Wanneer u voor MAXXIM kiest, dan kiest u voor de best mogelijke investering in materieel: Op korte én lange termijn. 

MAGNA HAAKARM CARRIERS

BECO MAGNA haakarm carriers zijn uniek in de sector. Primair ontwikkeld voor het transport van zware bouwmaterialen, wat te zien is aan de details. Bijvoorbeeld het chassis, dat ontwikkeld is in nauw overleg met onze leveranciers van haakarmen en asophangingen. Daarnaast wordt ook bij de container carrier ons motto toegepast: ontwikkelen dóór de praktijk, vóór de praktijk. Wat betekent: de kennis en ervaring van onze klanten en dealers worden meegenomen in het voortdurende ontwikkelproces van dit topproduct. Een proces van al ruim 40 jaar, tot grote tevredenheid van onze klanten.

De Beco haakarm carrier is samengesteld uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Deze combinatie zorgt voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en zeer lange levensduur. Kiest u voor een BECO MAGNA dan kiest u voor de best mogelijke investering, voor de korte én lange termijn. 

BREVIS KIPWAGENS

Doordacht & duurzaam: dát is BECO

BECO kipwagens zijn toonaangevend als het gaat om transport in het grondverzet en de landbouw in de breedste zin van het woord. Bij BECO begrijpen wij maar al te goed dat onze kipwagens bij onze klanten onderdeel van een belangrijk logistiek proces uitmaken. Daarom onderhouden wij zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de gebruiksfase nauwe contacten met onze dealers en eindgebruikers. Zo blijven wij trouw aan ons gedachtegoed: BECO ontwikkelt kipwagens dóór de praktijk, voor de praktijk. Dit doen we inmiddels al meer dan 40 jaar, naar volle tevredenheid van onze wereldwijde klantenkring. 

Vanuit deze filosofie hebben we een compacte 2-asser ontwikkeld: de BREVIS 100. Deze is, zoals al onze kipwagens, opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Dit staat garant voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en (zeer) lange levensduur. Dus kiest u voor een BECO BREVIS 100 dan kiest u voor de best mogelijke investering. Op korte én lange termijn. 

 

Klik hier voor meer informatie